ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ονομάζομαι Ειρήνη Βυζιργιαννάκη και είμαι Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας – Ανθοθεραπεύτρια και Διπλωματούχος Πολιτικός Μηχανικός.

Έχω αποφοιτήσει από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και έχω εργαστεί για 15 χρόνια ως Πολιτικός Μηχανικός στον ιδιωτικό και στον δημόσιο τομέα.
Από το 2000 άρχισα να ασχολούμαι εντατικά με την ψυχολογία και το 2006 η μεγάλη μου αγάπη για το αντικείμενο της ψυχολογίας με οδήγησε σε σπουδές στην Συμβουλευτική Ψυχολογία στο ICPS Κέντρο Προσωποκεντρικής Προσέγγισης.

Παράλληλα με την ψυχολογία, ασχολήθηκα με τη μελέτη των ανθοϊάματων Μπαχ που με είχαν
ενθουσιάσει ως εναλλακτική θεραπεία και έτσι το 2007 ξεκίνησα να σπουδάζω ανθοθεραπεία στο ινστιτούτο εναλλακτικών σπουδών Natural Health Science. 

Εκπαιδεύτηκα στο ICPS ΚΕΠΠ, από το 2006 έως το 2009 ως Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας και κατέχω το Postgraduate Diploma (Pg.Dip.) in Person-Centered Counselling, University of Strathclyde, Glasgow από το 2009.


Επίσης έχω εκπαιδευτεί  στo Emotional Freedom Technique ενώ το 2014 εκπαιδεύτηκα από την Gordon Hellas στην Εκπαίδευση Αποτελεσματικού Γονέα.


Είμαι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Συμβουλευτικής και έχω εργασθεί σε ξενώνες για κακοποιημένες γυναίκες, στον οργανισμό Δίκτυο Γυναικών Ευρώπης βοηθώντας γυναίκες θύματα trafficking, δουλεύοντας σε ομάδες ενηλίκων καθώς και ατομικά.

Συνδυάζω τη Συμβουλευτική ενηλίκων σε
ατομικό επίπεδο με την συμπληρωματική θεραπεία με ανθοϊάματα Μπαχ. Τα ανθοϊάματα έχουν εφαρμογή σε μεγάλο φάσμα ανθρώπινων προβλημάτων όπως άγχος, κατάθλιψη, κρίσεις πανικού, εξαρτήσεις, πένθος-απώλεια κ.α. και συνιστούν μια αποτελεσματική - ολιστική μέθοδο εναλλακτικής θεραπευτικής.

Από το 2010 συντονίζω ομάδες αυτογνωσίας με ανθοϊάματα  Μπαχ στην Αθήνα.

Πιστοποιήσεις: 

• Postgraduate Diploma (Pg.Dip.) in Person-Centered Counselling. University of Strathclyde. (2009)


• Postgraduate Certificate (Pg.Cert.) in Person-Centered Counselling. University of Strathclyde. (2008)

 
• Flower Essence Practitioner - Τμήμα Εκπαίδευσης στα Ανθοϊάματα Μπαχ-Καλιφόρνιας- Αυστραλιανά-Pegasus ,Εργαστήριο Ελευθέρων Σπουδών φυσικών Εναλλακτικών Επιστημών – Natural Health Science.(2009)

 

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι συνεδρίες γίνονται με ραντεβού στο γραφείο μου

  • στην ΑΘΗΝΑ , στην περιοχή Ζωγράφου, Ιοκάστης 21.
  • στην ΚΟΡΙΝΘΟ, Αγίας Άννης 4.

Για τηλεφωνική επικοινωνία καλέστε σε:

+30697.81.28.393 

Για επικοινωνία μέσω email : irini_vrg@yahoo.gr

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

ΦΙΛΙΚΑ

Ειρήνη Βυζιργιαννάκη